Stemmetræning tale/sang

Er du tilfreds med lyden af din stemme?
Gennem 1:1 stemmetræning lærer du hvordan du bedst bruger din stemme, så du udnytter det fulde potentiale i den, og bliver tilfreds med hvordan netop din stemme lyder.
Herunder kan du læse mere om stemmetræning tale/sang.


 


 


Stemmetræning – tale 
1:1 stemmetræning er for dig, der ønsker en bedre talestemme og en stærkere formidling, hvad end du taler arbejdsrelateret ved møder, foredrag m.m., eller du taler i private sammenhænge. Jeg tager udgangspunkt i dine ønsker og mål, og fokuserer på at træningen kan omsættes til din dagligdag.


Hvad du kan opnå gennem stemmetræning:
- Styrke, klang og gennemslagkraft i din stemme
- Levende og interessant stemmeføring
- Autentisk, tydelig og sikker formidling og kropssprog
- Uanstrengt tale og den lydstyrke du har brug for
- Forebyggelse af hæshed, stemmetræthed og andre stemmeproblemer
- Bedre håndtering af stress og nervøsitet når du taler


Vejen derhen, er en kombination af manuel behandling og funktionel stemmetræning, blandet med bevidsthed om sammenhængen mellem din krop, stemme og psyke. For jo mere bevidst du er om, hvorfor du bruger din stemme, som du gør, jo nemmere kan du ændre dine stemmevaner til nogle bedre, og dermed opnå de ting.


Jeg tilbyder 1:1 stemmetræning i min lyse og store lokaler i klinikfællesskabet i Århus, i mit hyggelige lokale i klinikken hjemme i privaten i Langå, samt online over Skype. Her kan du læse mere om hvordan en 1:1 session forløber.
Hvis du foretrækker at arbejde helt selv, og have friheden og fleksibiliteten i det, så er det mit 21 dages online stemmetræningsforløb "Slut med træt og hæs Stemme" du skal have fat i. 


Stemmetræning – sang 
Hvad end du er amatør eller professionel sanger, er 1:1 stemmetræning for dig, der ønsker målrettet træning, der forbedrer din stemmes lyd og funktionalitet. Vi arbejder med netop det du har behov for at få arbejdet med.


Hvad du kan opnå gennem stemmetræning:
- Mere klang og power i din stemme.
- Større toneomfang, både i dybden og i højden.
- Registerovergange uden hørbare ”knæk”
- Udholdenhed i din stemme
- Forebyggelse af hæshed, stemmetræthed og andre stemmeproblemer
- Bedre håndtering af nervøsitet når du synger
- Større frihed og overskud til musikalsk fortolkning og formidling 


Ligesom med træning af talestemmen, er vejen derhen med din sangstemme, også en kombination af manuel behandling og funktionel stemmetræning, blandet med bevidsthed om sammenhængen mellem din krop, stemme og psyke.


Jeg tilbyder 1:1 stemmetræning i min klinik både i Århus og i Langå samt over Skype, og her kan du læse mere om hvordan en 1:1 session forløber.
Hvis du foretrækker at arbejde helt selv, og have friheden og fleksibiliteten i det, så er det mit 21 dages online stemmetræningsforløb "Slut med træt og hæs Stemme" du skal have fat i, uanset om det er din tale- eller sangstemme som du oplever udfordringerne med.


Hvad andre har fået ud af stemmetræning hos mig
"Jeg kontaktede Jette hos Stemmeklar, fordi jeg, efter mange år som sanger og underviser, var begyndt at blive hæs og miste kraften i min stemme. Allerede fra den første session følte jeg mig i helt trygge hænder. Det tog kun en kort stemmeprøve fra mig for Jette, til at kunne påpege de problematikker, der var skyld i min hæshed.
I de efterfølgende sessioner blev jeg løbende udstyret med nye øvelser og teknikker, der alle havde en naturlig progression indbygget, så stemmen hele tiden blev bygget op gennem forløbet. En anden kæmpe fordel ved Jettes metode er, at hun samtidig er kropsterapeut. Det medfører, at man får massage af de opspændte muskler omkring stemmen, der også er skyld i hæsheden.
At se stemmeproblemer som ikke blot teknik, men også noget fysisk, er helt klart et meget stærkt virkemiddel i Jettes behandling.
Gennem hele forløbet har jeg kunnet mærke, at Jette hele tiden havde en plan med, hvilken behandling der ville virke for mig. Efter hver session fik jeg nye øvelser, der var tilpasset det niveau min stemme var på, og fra session til session kunne jeg mærke en forbedring af stemmen – hver gang.
Jeg har nu fået styrken i min stemme tilbage og hæsheden er væk, takket være Jettes behandling.
En super dygtig stemmecoach med en tillidsvækkende personlighed, som jeg til enhver tid vil give mine varmeste anbefalinger."
Frank Jensen - Aarhus


Vil du have forbedret din stemme?
Book en tid her, send mig en mail på jettedahl@stemmeklar.dk, eller ring til mig på 26258558, alt efter hvad du foretrækker.


 

Stemmeproblemer

Oplever du hæshed, stemmetræthed, eller andre funktionelle stemmeproblemer, der på den ene eller anden måde begrænser dig, når du taler eller synger? Læs mere her om hvordan jeg behandler stemmeproblemer.

21 dages onlineforløb: "Slut med træt og hæs Stemme"

Df27a08a 57B3 00Aa E37f C1b8bd10466a

Vil du gerne arbejde helt selv?
"Slut med træt og hæs Stemme" er et online stemmetræningsforløb på 21 dage til dig, der vil slippe af med stemmetræthed og hæshed, så du kan bruge din stemme uanstrengt til det, du gerne vil bruge den til.

Del med andre