Sådan forløber en 1:1 session med stemmetræning tale/sang

Sådan forløber en 1:1 session
1) Uanset om det er din tale- eller sangstemme (eller både og), du kommer for at træne, starter din session med at jeg hører dig tale eller synge, så jeg kan høre hvordan din stemme lyder og hvordan du bruger den. Er det første gang du er hos mig, hører jeg også hvad det er du gerne vil forbedre ved din stemme og hvilke udfordringer du oplever med den.


2) Mange af os har uhensigtsmæssige spændinger i åndedrætsmusklerne samt i de stemmerelaterede muskler, som begrænser stemmen. Oftest er der tale om spændinger i kæbe-, tunge-, strube-, skulder- og nakkemusklerne. Det er forskelligt hvor meget vi mærker til muskelspændingerne, men fælles for dem er, at når vi afspænder musklerne, har det en øjeblikkelig virkning på lyden og fornemmelsen af at bruge stemmen. Har du sådanne kompensatoriske spændinger, løsner jeg dem. Under denne del af din session, ligger du på en briks iført dit tøj. 


3) Efter den manuelle behandling arbejder vi aktivt med din stemme og hvordan du bruger den. Alt efter hvad det er du ønsker at forbedre ved din stemme, arbejder vi med dit åndedræt, med stemmeøvelser, med din stemmeføring, din formidling og dit kropssprog.
Er der ikke behov for at afspænde muskulaturen omkring din stemme, springer vi behandlingen på briksen over, og går direkte til selve stemmetræningen.


4) Til sidst i din session, aftaler vi hvilke øvelser du skal lave og jeg skriver dem ned til dig. Jeg lægger vægt på træning og behandling der kan omsættes til den enkeltes hverdag, så øvelserne vil være udvalgte og målrettede og vi aftaler også hvordan du nemmest får dem ind i din hverdag.


Glæder mig til at arbejde med dig!
Du kan booke en tid her.

GRATIS stemmetjek

Oplever du udfordringer med din stemme, og vil du gerne vide hvordan jeg vil arbejde med din stemme, før du booker en 1:1 session? Book et gratis og uforpligtende stemmetjek.

 

 

Stemmeproblemer

Oplever du hæshed, stemmetræthed, eller andre funktionelle stemmeproblemer, der på den ene eller anden måde begrænser dig, når du taler eller synger? Læs mere her om hvordan jeg behandler stemmeproblemer.

Del med andre