Få en personlig stemmetræningsvideo

Få en personlig stemmetræningsvideo
Ønsker du en video lavet personligt til dig, med stemmetræning målrettet lige præcis din stemme og dine ønsker?
En video som du kan se på lige det tidspunkt, der passer dig?


I videoen på 20-30 minutter får du min sparring på din stemme, og du får nogle helt konkrete øvelser til træning og behandling af din stemme. Derudover kommer jeg også ind på, hvordan din stemme hænger sammen med din krop og psyke, og hvad du med fordel derfor kan være opmærksom på.


Hvordan får jeg fat i sådan en video?
Hvis du er igangværende klient hos mig, er du velkommen til at kombinere dine 1:1 sessions hos mig, med personlige stemmetræningsvideoer. Send mig blot en mail eller giv mig et kald, hvis du ønsker en video.


Hvis du er ny hos mig, så sender du mig forud en helt kort video, hvor du enten læser noget op eller synger noget af en sang, alt efter om det er din sang- og/eller din talestemme, du ønsker at arbejde med. Måske du i videoen fortæller hvilke udfordringer det er, du oplever med din stemme, og ellers tager vi en kort snak om det i tlf eller over mail. Du er naturligvis også velkommen til at starte med et GRATIS og uforpligtende stemmetjek.

Bemærk! I onlinebooking finder du kun kl.13.30 tider. Passer denne tid dig ikke til vores snak forud for videoen, eller er det her og nu du gerne vil have videoen, så send mig i stedet en mail på jettedahl@stemmeklar.dk eller giv mig et kald på 26258558. Det kan sagtens lægges på et andet tidspunkt.

Feedback fra en klient

"Tusinde tak for god og givende behandling i dag. Men også virkelig tankevækkende. Under workshop i dag kunne jeg mærke en klar forbedring af min volumen – og klarhed i øvrigt. Virkelig fed følelse – at være in charge af min stemme."
Lise, behandling af stemmeproblemer

GRATIS stemmetjek

Oplever du udfordringer med din stemme, og vil du gerne vide hvordan jeg vil arbejde med din stemme, før du booker en 1:1 session? Book et gratis og uforpligtende stemmetjek.

 

 

Del med andre