Få en personlig stemmetræningsvideo

Få en personlig stemmetræningsvideo
Ønsker du en video lavet personligt til dig, med stemmetræning målrettet lige præcis din stemme og dine ønsker?
En video som du kan se på lige det tidspunkt, der passer dig?


I videoen på 25-30 minutter får du min sparring på din stemme, og du får nogle helt konkrete øvelser til træning og behandling af din stemme. Derudover kommer jeg også ind på, hvordan din stemme hænger sammen med din krop og psyke, og hvad du med fordel derfor kan være opmærksom på.


Hvad andre har fået ud af deres personlinge stemmetræningsvideo
"Hej Jette
Tusind tak for videoen.
Har allerede set og lavet øvelserne 2 gange.
Det hele giver så god mening og jeg kan mærke effekten.
Kan mærke strækket virkelig åbner op - kendte godt strækket - men på den måde hvor man skyder hagen frem - tydeligt for mig at det her er bedre.
Der er helt sikkert også noget i forhold til at få sluppet maven i vejrtrækningen.
Tak for hjælpen - jeg er mere håbefuld nu, i forhold til at min stemme igen kan komme til at fungere godt - virkelig dejligt - for jeg har været meget frustreret.
Mvh Anna"


Hvordan får jeg fat i sådan en video?
Hvis du er igangværende klient hos mig, er du velkommen til at kombinere dine 1:1 sessions hos mig, med personlige stemmetræningsvideoer. Send mig blot en mail eller giv mig et kald, hvis du ønsker en video.


Hvis du er ny hos mig, så sender du mig forud en helt kort video, hvor du enten læser noget op eller synger noget af en sang, alt efter om det er din sang- og/eller din talestemme, du ønsker at arbejde med. Måske du i videoen fortæller hvilke udfordringer det er, du oplever med din stemme, og ellers tager vi en kort snak om det i tlf eller over mail. 

Bemærk! Din personlige stemmetræningsvideo kan ikke bookes online. Send mig i stedet en mail på jettedahl@stemmeklar.dk eller giv mig et kald på 2625858, så aftaler vi hvad du ønsker i videoen, og aftaler samtidig hvornår videoen er klar. Som regel kan jeg levere din video inden for 1 uge.

Feedback fra en klient

"Tusinde tak for god og givende behandling i dag. Men også virkelig tankevækkende. Under workshop i dag kunne jeg mærke en klar forbedring af min volumen – og klarhed i øvrigt. Virkelig fed følelse – at være in charge af min stemme."
Lise, behandling af stemmeproblemer

21 dages onlineforløb: "Slut med træt og hæs Stemme"

Slut Med Traet Og Haes Stemme

Vil du gerne arbejde helt selv?
"Slut med træt og hæs Stemme" er et online stemmetræningsforløb på 21 dage til dig, der vil slippe af med stemmetræthed og hæshed, så du kan bruge din stemme uanstrengt til det, du gerne vil bruge den til. 

Del med andre