Online kursus: "Slut med træt og hæs Stemme"

 “Slut med træt og hæs Stemme” er et koncentreret online stemmetræningsforløb på 21 dage til dig, der vil slippe af med stemmetræthed og hæshed, så du kan bruge din stemme uanstrengt til det, du gerne vil bruge den til. 


- Måske det for dig, er igen at kunne tage på arbejde, uden at blive træt i stemmen allerede fra middag af?
- Eller at kunne tale i telefon, uden at skulle rømme dig hele tiden?
- Eller måske igen at kunne tage til sociale sammenkomster, og tale så du bliver hørt, fordi din stemme ikke længere er hæs og svag?


 


Forløbet er til:
- dig, der ikke vil vente på at kunne få en tid hos mig til et 1:1 forløb, fordi du bare gerne vil i gang lige med det samme.
- dig, der gerne vil nøjes med at lægge en mindre investering i din stemme og derfor foretrækker dette online forløb, frem for en investering i et 1:1 forløb. Din investering i forløbet her, er nemlig mindre end prisen for to 1:1 sessions!
- Og så er det til dig, der bare allerhelst vil arbejde selv hele vejen, og som ønsker værdien i at have alt det her materiale på videoer, som du kan se igen og igen.


“Slut med træt og hæs stemme” er et forløb på 21 dage, som er bygget op i 3 moduler, der frigives med 7 dages mellemrum. 
Det er et koncentreret forløb til dig, der ønsker mere end blot et par gode øvelser til din stemme. Jeg har lavet det til dig, som derimod ønsker et helt tilrettelagt program, med præcise anvisninger på video, til hvordan du skal lave øvelserne, hvor mange gentagelser og hvornår.


Og som er klar til at arbejde med dine stemmevaner: at ændre dem til nogle bedre UDEN at skulle bruge mere tid på det end nødvendigt, så i det her forløb behøver du ikke at sætte mere end 10-15 minutter af om dagen.


I videoerne her nedenunder, fortæller jeg først lidt mere om kurset, og derefter fortæller jeg hvordan det helt praktisk er bygget op.




Skal det være slut med træt og hæs stemme?
Så hop ind i online booking og køb kurset lige her.
Og har du nogle spørgsmål til forløbet, eller vil du gerne høre om det er et forløb til dig, med lige præcis de udfordringer du har med din stemme, så er du mere end velkommen til at skrive til mig på jettedahl@stemmeklar.dk 


De bedste hilsner Jette Dahl


 


 

Feedback fra en klient

"Jeg var i fredags ved hals lægen, og fik en ny kikkert undersøgelse. Det var meget positivt. Min hals er som ny igen, og jeg fik ros for at det var sket så hurtigt. Det kan jeg takke dig for. Du har helt sikkert haft en stor betydning for at hævelsen er forsvundet så hurtigt.
Jeg bruger alle de øvelser du har givet mig, og har glæde af at varme op med "glissader" og halsstræk. Jeg øver stadig på at synge med den rigtige vejrtrækning, og det skal jeg øve på i en længere tid.
Tusind tak for din fine hjælp, det er jeg meget taknemlig for. Jeg vil anbefale dig til andre, hvis jeg møder nogen på min vej med samme problemer."
Aage, sanger 

Feedback fra en klient

"Tak for igår, det var virkelig fedt og interessant at få behandling hos dig. Jeg kunne godt li´at du så naturligt fandt frem til de steder der havde brug for opmærksomhed og arbejdede så intuitivt med de steder.
Jeg synes min stemme efter behandlingen lød mere klar og klangfuld. Den var mindre luftig, og jeg havde mere power og fylde i stemmen. Samtidig var jeg i stand til at kunne skrue overraskende meget ned for styrken, uden at miste intensitet. Og så føltes min stemme bare mere uanstrengt og det var nemmere at komme op i højden, og jeg følte min krop var mere groundet. Alt sammen efter bare en enkelt times meget kompetent behandling. 
Jeg ville jo ønske at jeg skulle ha´været ude og synge om aftenen, for jeg havde fortsat rigtig god energi i stemmen og kroppen hele dagen ud."
Marie Frank, sanger

Feedback fra en klient

"Tusinde tak for god og givende behandling i dag. Men også virkelig tankevækkende. Under workshop i dag kunne jeg mærke en klar forbedring af min volumen – og klarhed i øvrigt. Virkelig fed følelse – at være in charge af min stemme."
Lise, behandling af stemmeproblemer

Del med andre