Onlineforløb: "Slut med træt og hæs Stemme"

Vil du også gerne kunne bruge din stemme, uden at blive træt eller hæs?
Jeg har lavet et koncentreret 21 dages onlineforløb til din stemme!


“Slut med træt og hæs Stemme” er et koncentreret online stemmetræningsforløb på 21 dage til dig, der vil slippe af med stemmetræthed og hæshed, så du kan bruge din stemme uanstrengt til det, du gerne vil bruge den til.
- Måske det for dig, er igen at kunne tage på arbejde, uden at blive træt i stemmen allerede fra middag af?
- Eller at kunne tale i telefon, uden at skulle rømme dig hele tiden?
- Eller måske igen at kunne tage til sociale sammenkomster, og tale så du bliver hørt, fordi din stemme ikke længere er hæs og svag?


Det er et forløb hvor vi ikke kun ser på din stemme som en isoleret del, men som en del af hele dig.


Gennem de 21 dage får du derfor effektive øvelser til din stemme, som du kan mærke og høre gøre en forskel for din stemme.
Samtidig bliver du klogere på, hvorfor netop du, bruger din stemme som du gør.
For med den bevidsthed, bliver det meget nemmere for dig, at ændre dine stemmevaner.


Alt i forløbet får du på videoer, som du efter de 21 dage, selvfølgelig fortsat har adgang til. Sådan at du kan tage forløbet i det tempo og med den intensitet, der passer dig.


Forløbet er til:
- dig, der ikke vil vente på at kunne få en tid hos mig til et 1:1 forløb, fordi du bare gerne vil i gang lige med det samme.
- dig, der gerne vil nøjes med at lægge en mindre investering i din stemme og derfor foretrækker dette online forløb, frem for en investering i et 1:1 forløb. Din investering i forløbet her, er nemlig mindre end prisen for to 1:1 sessions!
- Det kan også være, at du virkelig gerne vil ud over stepperne, og derfor bruger onlineforløbet her som et supplement til dit 1:1 forløb hos mig.
- Og så er det til dig, der bare allerhelst vil arbejde selv hele vejen, og som ønsker værdien i at have alt det her materiale på videoer, som du kan se igen og igen.


“Slut med træt og hæs stemme” er et forløb på 21 dage, som helt konkret er bygget op i 3 moduler, der frigives med 7 dages mellemrum. 
Det er et koncentreret forløb til dig, der ønsker mere end blot et par gode øvelser til din stemme. Jeg har lavet det til dig, som derimod ønsker et helt tilrettelagt program, med præcise anvisninger på video, til hvordan du skal lave øvelserne, hvor mange gentagelser og hvornår.


Og som er klar til at arbejde med dine stemmevaner: at ændre dem til nogle bedre UDEN at skulle bruge mere tid på det end nødvendigt, så i det her forløb behøver du ikke at sætte mere end 10-15 minutter af om dagen.


I videoerne her nedenunder, fortæller jeg først lidt mere om kurset, og derefter fortæller jeg hvordan det helt praktisk er bygget op.
Hvad andre har fået ud af forløbet:


"Jeg har i mange år haft problemer med min stemme. Jeg er pædagog og bruger min stemme meget. Før jeg begyndte på forløbet var min stemme helt slidt og hæs og ikke mindst øm når jeg nåede til fredag. 
Allerede den første uge oplevede jeg klar bedring, og min stemme var mindre slidt da jeg nåede til fredag.
Jeg synes virkelig at det har været et godt forløb, og det har i høj grad givet mig det udbytte jeg håbede på. Jeg har følt at jeg stod i samme rum som dig og blev guidet. Øvelserne har været så utrolig enkle, at det har været let at få en rutine med at lave dem og jeg kunne hurtigt huske dem."
- Sanne


"Forløbet har givet mig troen på, og oplevelse med, at jeg kan forandre min stemme til det bedre, og jeg vil helt sikkert fortsætte med øvelserne. 
Videoerne hvor du taler om toneleje, styrke og tempo gav mig meget at tænke over og jeg tænker fortsat over det. Det var rart med et mere holistisk syn på krop, stemme og personlighed, og ikke kun stemmen isoleret. 
Det er bestemt et forløb jeg vil anbefale til andre. Det er lige til at gå til og nemt at integrere i hverdagen.
Jeg kan kun sige igen at du har en virkelig god evne til at guide og beskrive så det har været utrolig let for mig at forstå øvelserne og udføre dem." 
- Mathilde


"Før jeg begyndte på forløbet var min stemme svag, hæs og knækkede ofte. Og jeg har oplevet, at jeg ved at lave øvelserne har fået mere kraft i stemmen og hæsheden er blevet mindre. 
Forløbet har givet mig mod på at fortsætte med at træne, for jeg kan mærke at afspændingen er rigtig effektiv. 
Det er helt sikkert et forløb jeg vil anbefale til andre, fordi jeg selv har fået et godt udbytte, og forløbet har givet mig mere end forventet."
- Mette


“Onlineforløbet har givet mig en større krops bevidsthed - om hvordan de forskellige dele spiller sammen og påvirker hinanden. Og at små ændringer kan have stor effekt.”
- Jens


"Jeg investerede i forløbet, da jeg oplevede at min stemme hurtigt blev træt på arbejde, hvor jeg taler en del både ansigt til ansigt og i telefon. Jeg oplevede, at jeg begyndte at hoste mere, og at min stemme især om morgenen var mere hæs. Her efter de 21 dage er min stemme blevet bedre. Jeg synes, at min stemme er blevet mere klar og jeg hoster sjældent. Jeg tror heller ikke, at jeg rømmer mig så meget. Forløbet er meget meget fint og professionelt, og det har givet mig troen på, at jeg selv kan gøre noget for min stemme."
- Anna


"Før jeg startede på forløbet, oplevede jeg træthed i min stemme, og anspændthed. Her efter de 21 dage har jeg lettere ved at bruge stemmen i længere tid, uden at få smerter og anstrenger mig generelt ikke nær så meget. En højere grad af afslappethed. 
Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til andre med lignende udfordringer på stemmen. Forløbet er nemt at gå til og øvelserne bliver forklaret på en enkel og brugbar måde af en god formidler."
- Susanne


Skal det også være slut for dig med træt, hæs og anstrengt stemme?
Så hop ind i online booking og køb kurset lige her.
Og har du nogle spørgsmål til forløbet, eller vil du gerne høre om det er et forløb til dig, med lige præcis de udfordringer du har med din stemme, så er du mere end velkommen til at skrive til mig på jettedahl@stemmeklar.dk 


Jeg glæder mig til at heppe på dig, så du igen kan bruge din stemme frit og uanstrengt med klang og gennemslagskraft.


De bedste hilsner Jette Dahl


 


 

Feedback fra en klient

"Jeg var i fredags ved hals lægen, og fik en ny kikkert undersøgelse. Det var meget positivt. Min hals er som ny igen, og jeg fik ros for at det var sket så hurtigt. Det kan jeg takke dig for. Du har helt sikkert haft en stor betydning for at hævelsen er forsvundet så hurtigt.
Jeg bruger alle de øvelser du har givet mig, og har glæde af at varme op med "glissader" og halsstræk. Jeg øver stadig på at synge med den rigtige vejrtrækning, og det skal jeg øve på i en længere tid.
Tusind tak for din fine hjælp, det er jeg meget taknemlig for. Jeg vil anbefale dig til andre, hvis jeg møder nogen på min vej med samme problemer."
Aage, sanger 

Feedback fra en klient

"Tak for igår, det var virkelig fedt og interessant at få behandling hos dig. Jeg kunne godt li´at du så naturligt fandt frem til de steder der havde brug for opmærksomhed og arbejdede så intuitivt med de steder.
Jeg synes min stemme efter behandlingen lød mere klar og klangfuld. Den var mindre luftig, og jeg havde mere power og fylde i stemmen. Samtidig var jeg i stand til at kunne skrue overraskende meget ned for styrken, uden at miste intensitet. Og så føltes min stemme bare mere uanstrengt og det var nemmere at komme op i højden, og jeg følte min krop var mere groundet. Alt sammen efter bare en enkelt times meget kompetent behandling. 
Jeg ville jo ønske at jeg skulle ha´været ude og synge om aftenen, for jeg havde fortsat rigtig god energi i stemmen og kroppen hele dagen ud."
Marie Frank, sanger

Feedback fra en klient

"Tusinde tak for god og givende behandling i dag. Men også virkelig tankevækkende. Under workshop i dag kunne jeg mærke en klar forbedring af min volumen – og klarhed i øvrigt. Virkelig fed følelse – at være in charge af min stemme."
Lise, behandling af stemmeproblemer

Del med andre