Få et GRATIS stemmetjek

Få et gratis og uforpligtende stemmetjek
- Oplever du udfordringer med din stemme, og vil du gerne vide hvordan jeg vil arbejde med din stemme, inden du booker en 1:1 session, et forløb eller tilmelder dig et kursus?
- Vil du gerne forbedre din stemme, men er du i tvivl om den overhovedet kan forbedres?


Så er du meget velkommen til at booke et gratis og uforpligtende stemmetjek, enten her i klinikken eller online over Skype. Et stemmetjek er 30 min, hvor jeg hører din stemme og hører hvad du gerne vil forbedre ved den, og hvor du får min vurdering af, hvad der skal til, for at du får den stemme, du ønsker.


Et gratis stemmetjek er altså ikke undervisning, træning eller behandling, men er et uforpligtende tilbud fra mig til dig, der overvejer at få en session eller et forløb hos mig, men som først gerne vil have en vurdering af din stemme, og et indtryk af hvordan vi vil komme til at arbejde med den.


Vilkår
Et gratis stemmetjek er for dig, der endnu ikke har været til en 1:1 session hos mig, eller tidligere har fået et gratis stemmetjek. Har du været på et af mine kurser, men ikke hos mig 1:1, er et gratis stemmetjek naturligvis også for dig.
Bemærk at udeblivelse eller for sent afbud, tæller som et brugt stemmetjek. Du kan se mine afbudsregler her.


Sådan gør du
Vil du gerne have en gratis og uforpligtende vurdering af din tale- og/eller sangstemme?
Så send mig en mail på jettedahl@stemmeklar.dk, eller ring til mig på 26258558. Du kan også booke online


Jeg glæder mig til at møde dig

Feedback fra en klient

"Tusinde tak for god og givende behandling i dag. Men også virkelig tankevækkende. Under workshop i dag kunne jeg mærke en klar forbedring af min volumen – og klarhed i øvrigt. Virkelig fed følelse – at være in charge af min stemme."
Lise, behandling af stemmeproblemer

Online booking

Ønsker du et gratis og uforpligtende stemmetjek? Du kan booke et lige her, og du er selvfølgelig også velkommen til i stedet at booke ved at sende mig en mail: jettedahl@stemmeklar.dk, eller ved at ringe til mig på 26258558

Få min guide mod hæshed

Det er træls at være hæs, men heldigvis er der mange ting, du selv kan gøre for at undgå hæshed. Jeg har derfor lavet guiden "20 gode råd mod hæshed", som følger med som velkomstgave, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev nederst på siden her. Guiden koster kun din mailadresse. Når du tilmelder dig, giver du tilladelse til at dine persondata behandles som beskrevet her.
OBS ! Tilmeldingsfunktionen virker pt ikke. Send mig i stedet en mail på jettedahl@stemmeklar.dk så tilmelder jeg dig manuelt.

Del med andre