1:1 kurser for fagfolk

Ønsker du i højere grad, at kunne hjælpe dine klienter af med hæshed?
Er du talepædagog, sangunderviser eller arbejder med stemmetræning på anden vis, og vil du gerne have nye redskaber til at kunne afhjælpe og forebygge hæshed og andre funktionelle stemmeproblemer hos dine klienter og elever?


Jeg tilbyder individuelt tilrettelagte kurser 1:1 for fagfolk. 
Undervisningen er praksisorienteret med målet om at udvide din egen værktøjskasse i arbejdet med stemmen hos dine klienter og elever, børn såvel som voksne.


Alt efter dine ønsker og behov, kan indholdet være:
- Manuelle behandlingsmetoder til afspænding af åndedræts-, kæbe- og strubemuskulatur, for at styrke stemmens funktionalitet, klang og udholdenhed. Herunder redskaber til hvad klienten selv kan gøre.
- Åndedrætsstøtte med fokus på forebyggelse og afhjælpning af hæshed og funktionelle stemmeproblemer, samt forbedring af stemmens klang og gennemslagskraft.
- Stemmeøvelser til reparation, styrkelse og klangforbedring af stemmen. 


Vil du høre nærmere?
Ring til mig på 26258558, eller send mig en mail på jettedahl@stemmeklar.dk, så tager vi en snak om dine ønsker og behov, og vi får tilrettelagt et individuelt forløb der passer til dig.   •  


 

Få min guide mod hæshed

Det er træls at være hæs, men heldigvis er der mange ting, du selv kan gøre for at undgå hæshed. Jeg har derfor lavet guiden "20 gode råd mod hæshed", som følger med som velkomstgave, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev nederst på siden her. Guiden koster kun din mailadresse. Når du tilmelder dig, giver du tilladelse til at dine persondata behandles som beskrevet her.
OBS ! Tilmeldingsfunktionen virker pt ikke. Send mig i stedet en mail på jettedahl@stemmeklar.dk så tilmelder jeg dig manuelt.

21 dages onlineforløb: "Slut med træt og hæs Stemme"

Df27a08a 57B3 00Aa E37f C1b8bd10466a

Vil du gerne arbejde helt selv?
"Slut med træt og hæs Stemme" er et online stemmetræningsforløb på 21 dage til dig, der vil slippe af med stemmetræthed og hæshed, så du kan bruge din stemme uanstrengt til det, du gerne vil bruge den til.

Del med andre