1:1 forløb tale/sang

Ønsker du et målrettet 1:1 forløb? 
Når du kommer til stemmetræning 1:1, vil du ved hver session opleve en forbedring i din stemme, og du vil få et individuelt tilrettelagt stemmetræningsprogram med dig hjem, så du selv kan fortsætte træningen og din gode udvikling.
Du vil med andre ord, få et udbytte af blot en enkelt session, men vil du rykke dig mere, skal der et forløb til. Jeg har formet nogle forskellige 1:1 forløb som alle er på 3 x 1 session af 50 minutter, da det for mange er passende for at de når derhen, de gerne vil med deres stemme. Du kan læse mere om de forskellige forløb herunder.


Prisen for et forløb er 1.725kr, hvilket vil sige at du får en rabat på 150kr i forhold til at købe 3 enkeltstående sessions. De 3 sessions skal være afviklet inden for 6 mdr. Jeg tilbyder 3 forskellige 1:1 forløb:
- "Tal, så du bliver hørt og forstået" (tale)
- "Bliv en autentisk, personlig og sikker formidler" (tale/sang)
- Nyt forløb for sangere, mere info kommer snarest (sang)"Tal så du bliver hørt og forstået", 3 sessions (1.725kr)
Vil du gerne kunne tale med større gennemslagskraft og tydelighed i stemmen, og bedre kunne fastholde dine lytters opmærksomhed?
"Tal så du bliver hørt og forstået" er et 1:1 forløb for dig, der ønsker en stærkere talestemme og en mere sikker formidling, både når du taler arbejdsrelateret, ved f.eks. møder og foredrag, og privat, hvad end du taler på tomandshånd eller til en forsamling. På dit 1:1 forløb kommer vi til at arbejde med:
- Tydelig artikulation så du bliver hørt og forstået.
- Levende stemmeføring så du fastholder lytterens opmærksomhed.
- Kobling af stemme og åndedræt, så du får større styrke og udholdenhed i stemmen.
- Eventuel afhjælpning af uhensigtsmæssige spændinger i musklerne omkring stemmelæberne og kæbe.
- Tydeligt og sikkert kropssprog der understøtter indholdet af det du siger."Bliv en autentisk, personlig og sikker formidler", 3 sessions (1.725kr)
Vil du gerne blive en bedre formidler, så du føler dig mere sikker, og dit budskab står stærkere, som taler eller sanger?
"Bliv en autentisk, personlig og sikker formidler" er et individuelt forløb på 3 sessions, hvor vi stadig arbejder med din stemme, men i endnu højere grad fokuserer på din formidling og på at få overensstemmelse mellem dine ord, din stemme og dit kropssprog.På dit 1:1 forløb kommer vi til at arbejde med:
- Kobling af stemme og åndedræt, så du får større styrke og mere kontrol over din stemme.
- Levende stemmeføring, så du fastholder lytterens opmærksomhed.
- Tydeligt og sikkert kropssprog, der understøtter indholdet af dit budskab, og dig som formidler.
- Redskaber til håndtering af nervøsitet, så du kan bevare din ro, dit overblik og din gennemslagskraft, også i pressede situationer.NYT forløb for sangere på vej...
Forløbet bliver for dig der vil mere klang, styrke, udholdenhed og et større toneomfang i din stemme. Du kommer til at blive helt skarp på koordinationen af åndedræt og stemme, og du lærer de bedste øvelser til afspænding af stemmen, samt stemmeøvelser til opvarmning, cool down og træning af din stemme. Mere info følger snarest.


Her er hvad en af mine tidligere klienter fik ud af et forløb hos mig:
"Efter at have arbejdet med personlig udvikling i mange år, var jeg lidt gået i stå, men ved et kursus hvor Jette gav nogle tip og tricks til at arbejde med stemmen, besluttede jeg mig for at prøve et forløb hos Stemmeklar. Og sikke en rejse. At få stemmen sat fri, har også sat mig fri. Jeg føler mig meget mere i balance end nogensinde før, og jeg får positive tilbagemeldinger fra andre om hvor tydelig og kraftigt min stemme lyder. Jeg føler at jeg er blevet et helt nyt menneske, hvor jeg kan mærke at andre lytter mere til mig nu, end før. Oven i det har jeg fået mange små tricks, for at hjælpe mig i hverdagen, og en dejlig ærligt feedback på mange af de ting som jeg sommetider før ikke var helt sikker på. Mine allervarmeste anbefalinger af Jette / Stemmeklar til alle som tør at udvikle sig."
Torben, Projekt leder, Ingeniør


Vil du i gang?
Du kan booke online det forløb du ønsker, eller du kan sende mig en mail på jettedahl@stemmeklar.dk, eller ringe til mig på 26258558. Om du vil booke alle tre tider med det samme eller en ad gangen, er helt op til dig.
Er du i tvivl om hvilket forløb du skal vælge, eller vil du bare gerne møde mig før du booker et forløb, så husk at du altid er velkommen til et gratis og uforpligtende stemmetjek

GRATIS stemmetjek

Oplever du udfordringer med din stemme, og vil du gerne vide hvordan jeg vil arbejde med din stemme, før du booker en 1:1 session? Book et gratis og uforpligtende stemmetjek.

 

 

Stemmeproblemer

Oplever du hæshed, stemmetræthed, eller andre funktionelle stemmeproblemer, der på den ene eller anden måde begrænser dig, når du taler eller synger? Læs mere her om hvordan jeg behandler stemmeproblemer.

Del med andre