Mine priser og et overblik over hvad jeg tilbyder

Få din stemme til at fungere bedre
Jeg brænder for at hjælpe dig med at få mere ud af din stemme, så den fungerer bedre og har en lyd, som du er tilfreds og tilpas med! Jeg lægger vægt på undervisning, træning og behandling, der kan omsættes til din hverdag, og med dig hjem får du altid et stemmetræningsprogram, så du selv kan træne videre.
Jeg tilbyder stemmetræning og behandling af stemmeproblemer for talere og sangere i mine lyse og store lokaler i Århus, samt online over Skype. Derudover tager jeg rundt i hele landet og holder kurser i stemmebrug og formidling.


Udover jeg er stemmetræner er jeg også kropsterapeut, og har derfor stor erfaring med behandling af stemmeproblemer, der er opstået i forlængelse af et piskesmæld i nakken, en diskusprolaps eller en anden primær fysisk skade, såvel som stemmeproblemer relateret til stress eller angst. Se mere på min side Mærkbar - Kropsterapi


Bliv stemmeklar 1:1:
- Stemmetræning (tale/sang) Behandling af stemmeproblemer (i klinikken eller online), 60 min: 825kr.
Akutbehandling af stemmeproblemer (klinik/online), 1 time og 15 min: 1.050kr.
- Kropsbehandling for professionelle stemmebrugere (klinik), 60 min: 825kr.
- Personlig stemmetræningsvideo, ca.25 min: 650kr.


"Slut med træt og hæs stemme" - 21 dages online stemmetræningsforløb: 1.499kr.


Kurser/workshops: Send mig en mail eller giv mig et kald, og jeg sender dig efterfølgende et oplæg og tilbud på kursus.


Betaling og afbudsregler
Du kan betale via bankoverførsel eller MobilePay.


Ringkjøbing Landbobank
Reg. nr. 7670
Konto nr. 0005821231
MobilePay: 88135


Afbud skal gives på mail eller sms senest 24 timer før den aftalte tid, ellers betales fuld pris for den aflyste session. Dog kan der ved sygdom, opstået senere end 24 timer før din aftalte tid, meldes afbud uden beregning via sms indtil kl.7.30 samme dag.


Køb et gavekort
Ønsker du at give en personlig og unik gave? 
Selv en enkelt session stemmetræning kan rykke stemmen så det kan høres.
I mange henseender er det rigtig dejligt med print-selv, men når vi giver en gave, synes jeg personligt at den gerne må se lækker ud. Derfor er mine gavekort trykt på 250 grams papir og kommer med tilhørende konvolut. Og for at det er lige så nemt som print-selv, sender jeg det til dig med posten på min regning.
Ring til mig på 26258558, eller send mig en mail på jettedahl@stemmeklar.dk, hvori du skriver hvad du ønsker gavekortet skal lyde på, og hvornår det skal gives. Herefter sender jeg det straks afsted til dig sammen med en faktura. Modtageren har god tid til at få det brugt, da det blot skal indløses inden for 6mdr.

"En helt igennem fantastisk og utrolig lærerig koncentreret undervisning, som virkelig har flyttet og udviklet mig. Uanset hvad jeg har ønsket eller haft brug for at arbejde med, har Jette mødt mig i det, udfordret mig, gået med ind i arbejdet...og wauw!"
Lise, 42år, stemmetræning

Vil du have en bedre stemme?

Book tid til en 1:1 session hvor vi tager udgangspunkt i lige præcis dine stemmemæssige udfordringer og ønsker. 
Book online, send en mail, eller ring til mig.
Mail: jettedahl@stemmeklar.dk
Mobil: 26258558

 

21 dages onlineforløb: "Slut med træt og hæs Stemme"

Slut Med Traet Og Haes Stemme

Vil du gerne arbejde helt selv?
"Slut med træt og hæs Stemme" er et online stemmetræningsforløb på 21 dage til dig, der vil slippe af med stemmetræthed og hæshed, så du kan bruge din stemme uanstrengt til det, du gerne vil bruge den til. 

Del med andre