Giv et gavekort (...og hør en forskel)

Vil du give en personlig og unik gave? (eller måske selv ønske dig en?)
Et gavekort til stemmetræning eller behandling af stemmeproblemer er en gave med gode tanker bag, og en gave der gør en forskel.
På selv blot en enkelt session, kan du lære din stemme bedre at kende, og du kan lære hvordan du bedre kan bruge den, så du får en lyd du er tilfreds og tilpas med.


Ingen print-selv....
I mange henseender er det rigtig dejligt med print-selv, men når vi giver en gave, synes jeg personligt at den gerne må se lækker ud. Derfor er mine gavekort trykt på 250 grams papir og kommer med tilhørende konvolut. Og for at det er lige så nemt som print-selv, sender jeg det til dig med posten på min regning.


Sådan køber du et gavekort
Ønsker du at give en personlig og unik gave, så ring til mig på 26258558, eller send mig en mail på jettedahl@stemmeklar.dk, hvori du skriver hvad du ønsker gavekortet skal lyde på, og hvornår det skal gives. Herefter sender jeg det straks afsted til dig sammen med en faktura. Modtageren har god tid til at få det brugt, da det blot skal indløses inden for 6mdr.
Se priserne her.

Sådan køber du et gavekort

Ønsker du at give en personlig gave?
Ring til mig på 26258558 eller send mig en mail på jettedahl@stemmeklar.dk, hvor du skriver hvad du ønsker gavekortet skal lyde på, og hvornår det skal gives, så sender jeg det til dig sammen med en faktura

Få min guide mod hæshed

Det er træls at være hæs, men heldigvis er der mange ting, du selv kan gøre for at undgå hæshed. Jeg har derfor lavet guiden "20 gode råd mod hæshed", som følger med som velkomstgave, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev nederst på siden her. Guiden koster kun din mailadresse. Når du tilmelder dig, giver du tilladelse til at dine persondata behandles som beskrevet her.
OBS ! Tilmeldingsfunktionen virker pt ikke. Send mig i stedet en mail på jettedahl@stemmeklar.dk så tilmelder jeg dig manuelt.

Del med andre