Om Stemmeklar

Hvad er Stemmeklar?
Stemmeklar er stemmetræning og behandling af hæshed, rømmetrang og andre stemmeproblemer, der begrænser dig i hvor meget du kan, og har lyst til, at bruge din stemme. Så du igen kan bruge din stemme frit og uanstrengt til alt det, du gerne vil kunne bruge den til.
Jeg arbejder med både talere og sangere, amatører såvel som professionelle.


Jeg arbejder med klienter 1:1 samt tilbyder mit onlineforløb "Slut med træt eller hæs Stemme".
Derudover holder jeg kurser/workshops i stemmebrug og formidling. 
Alt tilbydes både i klinikken samt online over Skype.


Jeg holder til i store og lyse lokaler i klinikfællesskabet Marienlundklinikken, der ligger på Nordre Ringgade 117, 8200 Århus N - med gratis parkering lige ved døren. Derudover er jeg et par dage om ugen, i klinikken hjemme i privaten på Skovbakkevej 14, 8870 Langå.


IMG 4595 2 (1)


Her finder du mere info om mig, Jette Dahl der står bag Stemmeklar, mine priser, samt ofte stillede spørgsmål.
Vil du have gode råd om stemmen? Kig forbi min Blog hvor jeg har masser af guides og videoer liggende og løbende lægger nyt ind.


Her er hvad nogle af mine klienter har fået ud af at komme hos mig:
"Tak for igår, det var virkelig fedt og interessant at få behandling hos dig. Jeg kunne godt li´at du så naturligt fandt frem til de steder der havde brug for opmærksomhed og arbejdede så intuitivt med de steder.
Jeg synes min stemme efter behandlingen lød mere klar og klangfuld. Den var mindre luftig, og jeg havde mere power og fylde i stemmen. Samtidig var jeg i stand til at kunne skrue overraskende meget ned for styrken, uden at miste intensitet. Og så føltes min stemme bare mere uanstrengt og det var nemmere at komme op i højden, og jeg følte min krop var mere groundet. Alt sammen efter bare en enkelt times meget kompetent behandling. 
Jeg ville jo ønske at jeg skulle ha´været ude og synge om aftenen, for jeg havde fortsat rigtig god energi i stemmen og kroppen hele dagen ud."
Marie Frank, sanger, kropsbehandling for professionelle stemmebrugere


"Efter at have arbejdet med personlig udvikling i mange år, var jeg lidt gået i stå, men ved et kursus hvor Jette gav nogle tip og tricks til at arbejde med stemmen, besluttede jeg mig for at prøve et forløb hos Stemmeklar. Og sikke en rejse. At få stemmen sat fri, har også sat mig fri. Jeg føler mig meget mere i balance end nogensinde før, og jeg får positive tilbagemeldinger fra andre om hvor tydelig og kraftigt min stemme lyder. Jeg føler at jeg er blevet et helt nyt menneske, hvor jeg kan mærke at andre lytter mere til mig nu, end før. Oven i det har jeg fået mange små tricks, for at hjælpe mig i hverdagen, og en dejlig ærligt feedback på mange af de ting som jeg sommetider før ikke var helt sikker på. Mine allervarmeste anbefalinger af Jette / Stemmeklar til alle som tør at udvikle sig."
Torben, Ingeniør og Projekt leder, stemmetræning/tale


"Jeg var i fredags ved hals lægen, og fik en ny kikkert undersøgelse. Det var meget positivt. Min hals er som ny igen, og jeg fik ros for at det var sket så hurtigt. Det kan jeg takke dig for. Du har helt sikkert haft en stor betydning for at hævelsen er forsvundet så hurtigt.
Jeg bruger alle de øvelser du har givet mig, og har glæde af at varme op med "glissader" og halsstræk. Jeg øver stadig på at synge med den rigtige vejrtrækning, og det skal jeg øve på i en længere tid.
Tusind tak for din fine hjælp, det er jeg meget taknemlig for. Jeg vil anbefale dig til andre, hvis jeg møder nogen på min vej med samme problemer."
Aage, sanger, behandling af stemmeproblemer

Vil du have en bedre stemme?

Book tid til en 1:1 session hvor vi tager udgangspunkt i lige præcis dine stemmemæssige udfordringer og ønsker. 
Book online, send en mail, eller ring til mig.
Mail: jettedahl@stemmeklar.dk
Mobil: 26258558

 

21 dages onlineforløb: "Slut med træt og hæs Stemme"

Df27a08a 57B3 00Aa E37f C1b8bd10466a

Vil du gerne arbejde helt selv?
"Slut med træt og hæs Stemme" er et online stemmetræningsforløb på 21 dage til dig, der vil slippe af med stemmetræthed og hæshed, så du kan bruge din stemme uanstrengt til det, du gerne vil bruge den til.

Del med andre