Om Stemmeklar

Hvad er Stemmeklar?
Stemmeklar er stemmetræning og behandling af hæshed og andre stemmeproblemer, samt træning i autentisk og levende formidling, for talere og sangere, amatører såvel som professionelle. 


Jeg arbejder med klienter 1:1 samt holder kurser i stemmebrug og formidling. Har du ikke tidligere været til en 1:1 session hos mig, tilbyder jeg dig et gratis og uforpligtende stemmetjek. Alt tilbydes både i min klinik samt online over Skype.
Jeg holder til i store og lyse lokaler i klinikfællesskabet Marienlundklinikken, der ligger på Nordre Ringgade 117, 8200 Århus N - med gratis parkering lige ved døren.


Her finder du mere info om mig, Jette Dahl der står bag Stemmeklar, mine priser, samt ofte stillede spørgsmål.
Vil du have gode råd om stemmen? Kig forbi min Blog hvor jeg har masser af guides og videoer liggende og løbende lægger nyt ind.


Her er hvad nogle af mine klienter har fået ud af at komme hos mig:
"Tak for igår, det var virkelig fedt og interessant at få behandling hos dig. Jeg kunne godt li´at du så naturligt fandt frem til de steder der havde brug for opmærksomhed og arbejdede så intuitivt med de steder.
Jeg synes min stemme efter behandlingen lød mere klar og klangfuld. Den var mindre luftig, og jeg havde mere power og fylde i stemmen. Samtidig var jeg i stand til at kunne skrue overraskende meget ned for styrken, uden at miste intensitet. Og så føltes min stemme bare mere uanstrengt og det var nemmere at komme op i højden, og jeg følte min krop var mere groundet. Alt sammen efter bare en enkelt times meget kompetent behandling. 
Jeg ville jo ønske at jeg skulle ha´været ude og synge om aftenen, for jeg havde fortsat rigtig god energi i stemmen og kroppen hele dagen ud."
Marie Frank, sanger, kropsbehandling for professionelle stemmebrugere


"Efter at have arbejdet med personlig udvikling i mange år, var jeg lidt gået i stå, men ved et kursus hvor Jette gav nogle tip og tricks til at arbejde med stemmen, besluttede jeg mig for at prøve et forløb hos Stemmeklar. Og sikke en rejse. At få stemmen sat fri, har også sat mig fri. Jeg føler mig meget mere i balance end nogensinde før, og jeg får positive tilbagemeldinger fra andre om hvor tydelig og kraftigt min stemme lyder. Jeg føler at jeg er blevet et helt nyt menneske, hvor jeg kan mærke at andre lytter mere til mig nu, end før. Oven i det har jeg fået mange små tricks, for at hjælpe mig i hverdagen, og en dejlig ærligt feedback på mange af de ting som jeg sommetider før ikke var helt sikker på. Mine allervarmeste anbefalinger af Jette / Stemmeklar til alle som tør at udvikle sig."
Torben, Ingeniør og Projekt leder, stemmetræning/tale


"Jeg var i fredags ved hals lægen, og fik en ny kikkert undersøgelse. Det var meget positivt. Min hals er som ny igen, og jeg fik ros for at det var sket så hurtigt. Det kan jeg takke dig for. Du har helt sikkert haft en stor betydning for at hævelsen er forsvundet så hurtigt.
Jeg bruger alle de øvelser du har givet mig, og har glæde af at varme op med "glissader" og halsstræk. Jeg øver stadig på at synge med den rigtige vejrtrækning, og det skal jeg øve på i en længere tid.
Tusind tak for din fine hjælp, det er jeg meget taknemlig for. Jeg vil anbefale dig til andre, hvis jeg møder nogen på min vej med samme problemer."
Aage, sanger, behandling af stemmeproblemer

Vil du have en bedre stemme?

Book tid til en 1:1 session hvor vi tager udgangspunkt i lige præcis dine stemmemæssige udfordringer og ønsker. Husk, du er altid velkommen til et gratis og uforpligtende stemmetjek først.
Book online, send mig en mail, eller ring til mig.
Mail: jettedahl@stemmeklar.dk
Mobil: 26258558

 

GRATIS stemmetjek

Oplever du udfordringer med din stemme, og vil du gerne vide hvordan jeg vil arbejde med din stemme, før du booker en 1:1 session? Book et gratis og uforpligtende stemmetjek.

 

 

Del med andre