Kurser/workshops i stemmebrug og formidling

Er det vigtigt for dig, i dit job, hvordan din stemme lyder og fungerer?
Taler du meget i dit job, og er det vigtigt for dig at du har en klar og tydelig stemme og formidling, og at din stemme kan holde til at blive brugt uden hæshed eller stemmetræthed?
Vil du gerne kunne udnytte din stemmes potentiale i højere grad, og tydeligere og mere autentisk som person?
Hvordan din stemme lyder, og hvordan du bruger den når du formidler din viden eller dit budskab, er afgørende for hvordan dine ord bliver modtaget af lytteren, og for hvilket indtryk du giver af dig selv. Men også betydning for hvordan du har det med dig selv.


Med andre ord: din stemme og din formidling har betydning for din arbejdsevne og din arbejdsglæde.


Jeg holder kurser, workshops og foredrag i hele landet, først og fremmest med min workshop "Stemmen - dit vigtigste redskab" og foredraget "Sæt din stemme og dig selv fri". Mine kurser, workshops og foredrag er fyldt med konkrete øvelser og redskaber, der kan tages i brug med det samme. Men også refleksioner, så du bliver klogere på, hvorfor lige præcis du, bruger din stemme som du gør. Alt sammen blandet med nyttig viden og gode råd.


Som kursus- og foredragsholder er jeg levende, nærværende og ærlig, og min intention er at inspirere dig som deltager til at bruge din stemme bedre, så du får frihed i stemmen, til at kunne bruge den som du gerne vil. Fri af begrænsninger som hæshed og manglende gennemslagskraft, så både du og dit budskab står stærkere og mere autentisk.


"Stemmen - dit vigtigste redskab"
Er det vigtigt i dit job, at din stemme har tydelighed og udholdenhed?
"Stemmen - dit vigtigste redskab" er en udbytterigt workshop for dig, der ønsker større gennemslagskraft og udholdenhed i din stemme, samt en tydeligere og mere sikker formidling. Workshoppen er bygget op omkring praktiske øvelser og konkrete redskaber, blandet med nyttig viden og gode råd og guides til dig, der ønsker styrke, klang og udholdenhed i din stemme, så både du og dit budskab står stærkt, og du ikke begrænses af hæshed eller stemmetræthed.
Alle deltagere får et konkret stemmetræningsprogram med sig hjem. Workshoppen er målrettet undervisere, foredragsholdere, pædagoger og andre, der i deres arbejde, er afhængige af en velfungerende talestemme.
Oftest er denne workshop af en varighed på 2,5-5 timer.


"Sæt din stemme og dig selv fri"
Du siger alt uden at sige det - hvad siger din stemme om dig?
Er du tilfreds med hvordan din stemme lyder, og oplever at du den matcher dig som person, så det indtryk du giver af dig selv, og til dig selv, er frit og autentisk?
"Sæt din stemme og dig selv fri", er et ærligt og levende foredrag for dig, der gerne vil blive klogere på, hvorfor din stemme lyder som den gør. Det handler om hvordan din stemme, krop og psyke hænger uløseligt sammen, og hvordan du - ved at sætte din stemme fri, så den ikke hodles fast i en bestemt lyd eller et bestemt udtryk - kan sætte dig selv fri af en fastlåst selvopfattelse, og stå stærkere og mere autentisk med dit budskab og dig selv. For din stemme er et spejl på hvordan du har det, og hvordan du opfatter dig selv og din plads her i verden.
Med dig hjem fra foredraget får du enkle og gode øvelser til arbejdet med din stemme. Foredraget varer 2 timer, men ønskes flere konkrete og brugbare redskaber kan foredrages med fordel udvides til 3 timer og have mere karakter af workshop. Et udpluk af tidligere kurser og foredrag:
"Stemmen - dit vigtigste redskab" for Frie Skolers Lærerforening
"Tal uden at blive hæs" for VIA CFU
"Brug din stemme sundt og godt" for Dansk Oplysnings Forbund
"Forebyggelse og afhjælpning af stemmeproblemer" for Musikskolen Laura
"Tal med en stærk, tydelig og sikker stemme" for IDA Aarhus
"Stærk, sikker og tydelig stemme" for Dansk Oplysnings Forbund
"Bliv en bedre taler" for JCI Aarhus
"Få mere ud af din stemme" for netværket TAK
"Tal med en stærk, sikker og tydelig stemme" for IDA Vestjylland
"Stemmen - dit vigtigste redskab" for Aalborghus Gymnasium
"Sæt din stemme og dig selv fri" for Totum - Skolen for Kropsterapi
"Stemmen - dit vigtigste redskab" for Finansforbundet
"Sæt din stemme og dig selv fri" for IDA Aarhus
"
Stemmen - dit vigtigste redskab" for Ordrup Gymnasium
"Stemmen - dit vigtigste redskab" for KompetenceForum IDA SydHvad nogle af mine kursister har fået ud af at deltage på mine kurser:


"Kære Jette
For en måneds tid siden var jeg til, et kort kursus med dig på CFU i Herning. Et super kursus der gav mange fantastiske råd, og tricks der kan bruges i en travl lærerhverdag.
Jeg er overrasket over, hvor stor en forskel, den lille indsats jeg gør, har gjort. Jeg har ikke længere kriller i halsen når jeg køre hjem fra arbejde, så godnat læsningen kan nydes, uden ømhed. Jeg øver mig stadig i at læse langsomt og tydeligt, når jeg læser højt, men det går klart fremad!
Tak for hjælpen, det har gjort en verden til forskel for mig og min stemme."
Ditte, kursist


"Tak for et spændende og veltilrettelagt kursus, som har givet mig både indsigt i og konkrete anvisninger på, hvad jeg kan gøre for med større lethed at komme til udtryk gennem min stemme.
Du er rigtig god til at gøre indholdet spændende og vedkommende og veksle mellem teori og øvelser. Desuden er øvelserne så lette at udføre på egen hånd, at jeg er sikker på, at de vil komme til at indgå min dagligdag."
Jytte, kursist


"Tusind tak for igår. Det var en super god og lærerig dag, hvor jeg fik meget mere med mig derfra, end jeg havde forestillet mig. Rigtig god kombination af teori og træning, så man mærker effekten med det samme.
Dejligt at gå hjem med et træningsprogram i tasken, og at du havde lavet en prioriteret anvisning. Jeg har allerede trænet idag"
Gitte, kursist


"Et fint afbalanceret oplæg du holdt. Der var både teori, forklaringer og øvelser – og så tog du deltagernes oplevelser med, hvilket skabte en fin interaktion."
Joshua, Frie Skolers Lærerforening


"Spændende foredrag med god sammenhæng og en imødekommende foredragsholder med god tilstedeværelse og dybt kendskab til emnet."
Kursist, IDA Aarhus


Levende formidling - ualmindeligt godt og let omsætteligt. Virkelig godt arrangement.
Kursist, Aalborghus Gymnasium


”Jeg fik stort udbytte af kurset, idet der var så mange gode øvelser, som havde effekt allerede i løbet af kurset. Også efterfølgende har øvelser og gode råd haft god effekt.”
Kursist, Aalborghus Gymnasium


”Spændende øvelser. Jeg bruger faktisk det dér med at overdrive mimikken, tale langsomt og undgå "støj" på linjen (de ting man ofte siger lavt, fordi det ikke betyder så meget). Og det virker. TAK FOR DET”
Kursist, Aalborghus Gymnasium


"Jeg vil varmt anbefale dette foredrag!
Jettes formidling af stemme-psyke-krop forbindelsen giver så meget mening. Foredraget er spækket med genkendelige eksempler på stemmetyper koblet med persontyder, let forståelig anatomi, varme og humor."
Jette Boye, Institutsekretæt & psykoterapeut stud.


Ønsker du/I et kursus, en workshop eller et foredrag?
Kontakt mig gerne for en aftale eller ved spørgsmål.
Mail: jettedahl@stemmeklar.dk
Mobil: 26 25 85 58

Skal jeg holde en workshop på din arbejdsplads?

På mine kurser, workshops og foredrag inspirerer jeg dig til at bruge din stemme bedre, så du kan få det godt med hvordan den lyder, så dit budskab står klart og tydeligt, og så at den kan holde til at blive brugt, uden at du bliver hæs eller træt i stemmen!

Få min guide mod hæshed

Det er træls at være hæs, men heldigvis er der mange ting, du selv kan gøre for at undgå hæshed. Jeg har derfor lavet guiden "20 gode råd mod hæshed", som følger med som velkomstgave, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev nederst på siden her. Guiden koster kun din mailadresse. Når du tilmelder dig, giver du tilladelse til at dine persondata behandles som beskrevet her.
OBS ! Tilmeldingsfunktionen virker pt ikke. Send mig i stedet en mail på jettedahl@stemmeklar.dk så tilmelder jeg dig manuelt.

Del med andre