Book tid til en 1:1 session eller et stemmetjek

Skriv, ring eller book online - hvad der passer dig bedst!
Du er også velkommen til at bruge kontaktformularen nederst på siden her. Ringer du til mig, og tager jeg ikke telefonen, så læg meget gerne en besked, så jeg ved jeg skal ringe tilbage.


Jeg holder til i klinikfællesskabet Marienlundklinikken, Nordre Ringgade 117, 8200 Århus N - med gratis parkering lige ved døren. Samt i min klinik hjemme i privaten på Skovbakkevej 14, 8870 Langå.
Mail: jettedahl@stemmeklar.dk
Mobil: 26 25 85 58
Når du kontakter mig skriftligt eller telefonisk, giver du samtidig tilladelse til at dine persondata behandles som beskrevet her


Forespørgsler på kurser
Jeg tager rundt i hele landet og holder kurser og workshops i stemmebrug og formidling. Har du en forespørgsel angående et kursus, så send mig uforpligtende en mail eller ring til mig.


Her kan du følge med og få inspiration
Du kan følge med i hvad jeg tilbyder af 1:1 sessions og kurser her på hjemmesiden, og her finder du også min blog, hvor jeg deler gratis øvelser, gode råd og træningsvideoer. Derudover er du også mere end velkommen til at tilmelde dig mit nyhedsbrev nederst på siden her, og samtidig få min velkomstsgave: "Guide: 20 gode råd mod hæshed". Guiden koster kun din mailadresse. Når du tilmelder dig, giver du tilladelse til at dine persondata behandles som beskrevet her
Du kan også følge med inde på Stemmeklars facebookside: www.facebook.com/stemmeklar og få endnu mere med.


Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig, til at få en bedre stemme.

Feedback fra en klient

"Jeg var i fredags ved hals lægen, og fik en ny kikkert undersøgelse. Det var meget positivt. Min hals er som ny igen, og jeg fik ros for at det var sket så hurtigt. Det kan jeg takke dig for. Du har helt sikkert haft en stor betydning for at hævelsen er forsvundet så hurtigt.
Jeg bruger alle de øvelser du har givet mig, og har glæde af at varme op med "glissader" og halsstræk. Jeg øver stadig på at synge med den rigtige vejrtrækning, og det skal jeg øve på i en længere tid.
Tusind tak for din fine hjælp, det er jeg meget taknemlig for. Jeg vil anbefale dig til andre, hvis jeg møder nogen på min vej med samme problemer."
Aage, sanger 

Få min guide mod hæshed

Det er træls at være hæs, men heldigvis er der mange ting, du selv kan gøre for at undgå hæshed. Jeg har derfor lavet guiden "20 gode råd mod hæshed", som følger med som velkomstgave, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev nederst på siden her. Guiden koster kun din mailadresse. Når du tilmelder dig, giver du tilladelse til at dine persondata behandles som beskrevet her.
OBS ! Tilmeldingsfunktionen virker pt ikke. Send mig i stedet en mail på jettedahl@stemmeklar.dk så tilmelder jeg dig manuelt.

Del med andre