Video #12: Nakkestræk - undgå spændinger og stivhed i din nakke, der kan gøre din stemme træt og anstrengt


Stemmepleje til den trætte jeg-arbejder-hjemmefra-og-taler-i-onlinemøder-hele-dagen-stemme!


Er din stemme også mærket af alle de onlinemøder og onlineundervisning, som du i denne tid skal bruge din stemme til?
Måske bliver din stemme hurtigere træt og anstrengt, eller måske du skal rømme dig oftere?


Det er du ikke ene om at opleve.
Jeg hører det også fra næsten alle mine klienter, når jeg i denne hjælper dem i onlinesessions. Og igår fortalte en af mine klienter mig, at hun havde været ved sin læge, som også oplevede det samme hos sine patienter.


Og der er faktisk flere gode årsager til, at du mærker online møder slider mere på din stemme end fysiske møder. Dels bruger du din krop anderledes når du taler i et onlinemøde, end hvis du sidder i et fysisk møde. Derudover er hele vores interaktion og lytten til hinanden også anderledes i et onlinemøde, end den er i et fysisk møde.


At afspænde nakken kan ikke alene gøre din stemme stærk nok, til at du kan tale i online møder en hel arbejdsdag, hvis du i forvejen føler din stemme er anstrengt eller træt. 
Men nakkestivhed og spændinger kan til gengæld hurtigt tage livet af din stemme.


Derfor vil jeg her dele et rigtig effektivt nakkestræk med dig.
Og det modvirker ikke kun stemmetræthed, men også den spændingshovedpine, man nemt kan få ved mange timer foran en skærm. Særligt hvis du som mange i denne tid, har fået dit normale skrivebord og kontorstol skiftet ud med spisebord og spisebordsstol, og derfor ikke sidder helt lige så godt, som du plejer.


Tag dig tid til strækket og nyd det!
Du kan lave det 5 min inden du logger på dit online møde. Eller hvis der ikke er video på, så kan du lave det undervejs.
Og når din arbejdsdag er slut, så lav det gerne igen, og mærk forskellen.


De bedste hilsner Jette Dahl

Vil du vide mere?

På min Blog finder du flere indlæg, videoer og guides. Vil du have mere, så tilmeld dig mit nyhedsbrev nederst på siden her, og modtag samtidig min guide: "20 gode råd mod hæshed" som velkomstsgave. Når du tilmelder dig, giver du tilladelse til at dine persondata behandles som beskrevet herDu kan også følge med inde på min facebookside

Blog Og Oevelser Redigeret Stoerrelse

Vil du have en bedre stemme?

Book tid til en 1:1 session hvor vi tager udgangspunkt i lige præcis dine stemmemæssige udfordringer og ønsker. 
Book online, send en mail, eller ring til mig.
Mail: jettedahl@stemmeklar.dk
Mobil: 26258558

 

Del med andre